Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

Одрекување од одговорност

cryptomag.mk не прифаќа никаква одговорност за бил окакви грешки на нашата веб-страница (вклучувајќи пропусти или неточни материјали). cryptoag.mk не прифаќа никаква одговорност за какви било загуби поврзани со тргување или инвестиции настанати од посетителите на cryptoag.mk, дури и ако тие се резултат на грешки.

Целата содржина напишана на нашата веб-страница страница е заштитена со авторски права и не може да се репродуцира без изречна дозвола на cryptomag.mk. Доколку се открие дека материјалот се репродуцира, без дозвола на cryptomag.mk, cryptomag.mk ќе ги тужи инволвираните страни во целосна мерка на законот. Горенаведената клаузула не се проширува на никакви RSS доводи што ги обезбедува cryptomag.mk или на случаи кога е дадена експлицитна дозвола.

cryptomag.mk само споделува едукативни информации кои ќе ви помогнат да извршите сопствено истражување пред да донесете било каква одлука за инвестирање во криптовалути и блокчејн технологии. Избегнувате да инвестирате во нешто што не го разбирате целосно како функционира и кои се вклучените ризици.

Секое споделување направено на нашата веб-страница или под името cryptomag.mk е само за едукативни цели и не е инвестициски совет.

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,851.91
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,107.01
tether
Tether (USDT) $ 1.00
bnb
BNB (BNB) $ 576.46
solana
Solana (SOL) $ 172.54
usd-coin
USDC (USDC) $ 1.00
staked-ether
Lido Staked Ether (STETH) $ 3,103.50
xrp
XRP (XRP) $ 0.521252
the-open-network
Toncoin (TON) $ 6.43
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152027
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478552
shiba-inu
Shiba Inu (SHIB) $ 0.000025
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 37.17
tron
TRON (TRX) $ 0.123479
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin (WBTC) $ 66,860.91
polkadot
Polkadot (DOT) $ 7.11
chainlink
Chainlink (LINK) $ 16.40
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 476.37
near
NEAR Protocol (NEAR) $ 7.90
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.712785
litecoin
Litecoin (LTC) $ 83.83
internet-computer
Internet Computer (ICP) $ 13.39
uniswap
Uniswap (UNI) $ 8.00
fetch-ai
Fetch.ai (FET) $ 2.28
dai
Dai (DAI) $ 1.00
leo-token
LEO Token (LEO) $ 5.88
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 28.62
hedera-hashgraph
Hedera (HBAR) $ 0.114074
pepe
Pepe (PEPE) $ 0.000009
render-token
Render (RNDR) $ 9.87
aptos
Aptos (APT) $ 8.49
wrapped-eeth
Wrapped eETH (WEETH) $ 3,224.43
immutable-x
Immutable (IMX) $ 2.42
first-digital-usd
First Digital USD (FDUSD) $ 1.00
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 8.59
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.124309
filecoin
Filecoin (FIL) $ 5.85
mantle
Mantle (MNT) $ 0.973608
stellar
Stellar (XLM) $ 0.107787
arweave
Arweave (AR) $ 47.43
renzo-restaked-eth
Renzo Restaked ETH (EZETH) $ 3,053.63
blockstack
Stacks (STX) $ 2.08
okb
OKB (OKB) $ 49.99
the-graph
The Graph (GRT) $ 0.308976
kaspa
Kaspa (KAS) $ 0.121684
optimism
Optimism (OP) $ 2.55
arbitrum
Arbitrum (ARB) $ 1.01
maker
Maker (MKR) $ 2,799.41
vechain
VeChain (VET) $ 0.035444
bittensor
Bittensor (TAO) $ 377.43