Skip to content Skip to footer
0 items - $0.00 0

За нас

CryptoMag е првата и единствена платформа за блокчејн и криптовалути во Македонија. Ние нудиме оригинално покривање на глобалните вести за блокчејн и криптовалути, дава мислења, прегледи, водичи, со цел да им помогне на луѓето да ги разберат и успешно да ги користат овие технологии во сегашността и во иднина.
Веруваме дека најважната работа во блокчејн револуцијата е дека луѓето можат да ги разберат и прифатат промените.

Има безбројни работи што може да научиме за да го олесниме секојдневниот живот. Големите промени се случуваат со здружување, придружете ни се и вие!

CryptoMag е дел од Worx Creative

Анализи

Вести

Менувачница

David Coleman

Consultant

Jenny Lewis

Manager

Kendra Smith

Consultant
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 37,802.13
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,043.72
cardano
Cardano (ADA) $ 0.376028
solana
Solana (SOL) $ 59.79
xrp
XRP (XRP) $ 0.60468
terra-luna
Terra Luna Classic (LUNC) $ 0.000118
polkadot
Polkadot (DOT) $ 5.47
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 21.10
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.766175
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 9.32
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.090266
tron
TRON (TRX) $ 0.103572
vechain
VeChain (VET) $ 0.021417
tezos
Tezos (XTZ) $ 0.826471
decentraland
Decentraland (MANA) $ 0.432359
the-sandbox
The Sandbox (SAND) $ 0.409806
mina-protocol
Mina Protocol (MINA) $ 0.720991