Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

Најдобри мемекоини на Solana – 2024

Пазарот на криптовалути започна силен почеток од почетокот на 2024 година, а мем-монетите се вратија на сцената заедно со водечките криптовалути. Овие дигитални средства честопати креирани како забавно однесување на…

Onchain анализа: Почнува нов прилив на crypto инвеститори!

Onchain анализа: Почнува нов прилив на crypto инвеститори! Приливот на нови инвеститори се забрзува. Ова зголемување сигнализира широка општествена промена кон прифаќање на можностите за инвестирање, особено во криптовалутите како…

Thorchain (RUNE) се покачи за 90% во последните 6 дена. Еве зошто

Thorchain (RUNE) покажува една од најсилните ценовни перформанси на пазарот меѓу 100-те најголеми криптовалути, како што известува CoinMarketCap. Ценовната акција на RUNE е исто така проследена со масовен скок на…
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,099.44
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.30
tether
Tether (USDT) $ 1.00
bnb
BNB (BNB) $ 570.88
solana
Solana (SOL) $ 150.27
usd-coin
USDC (USDC) $ 1.00
staked-ether
Lido Staked Ether (STETH) $ 3,151.43
xrp
XRP (XRP) $ 0.526326
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161695
the-open-network
Toncoin (TON) $ 6.29
cardano
Cardano (ADA) $ 0.505826
shiba-inu
Shiba Inu (SHIB) $ 0.000027
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 38.20
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin (WBTC) $ 65,133.45
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 511.72
polkadot
Polkadot (DOT) $ 7.23
tron
TRON (TRX) $ 0.111204
chainlink
Chainlink (LINK) $ 14.90
internet-computer
Internet Computer (ICP) $ 15.86
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.738527
near
NEAR Protocol (NEAR) $ 6.27
litecoin
Litecoin (LTC) $ 84.80
uniswap
Uniswap (UNI) $ 7.84
leo-token
LEO Token (LEO) $ 5.75
dai
Dai (DAI) $ 0.999388
aptos
Aptos (APT) $ 10.19
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.90
mantle
Mantle (MNT) $ 1.23
blockstack
Stacks (STX) $ 2.76
first-digital-usd
First Digital USD (FDUSD) $ 1.00
filecoin
Filecoin (FIL) $ 6.63
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.131037
render-token
Render (RNDR) $ 9.04
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 8.65
okb
OKB (OKB) $ 55.91
stellar
Stellar (XLM) $ 0.115707
immutable-x
Immutable (IMX) $ 2.22
arbitrum
Arbitrum (ARB) $ 1.21
bittensor
Bittensor (TAO) $ 481.98
renzo-restaked-eth
Renzo Restaked ETH (EZETH) $ 3,178.07
hedera-hashgraph
Hedera (HBAR) $ 0.087417
vechain
VeChain (VET) $ 0.042155
dogwifcoin
dogwifhat (WIF) $ 3.05
maker
Maker (MKR) $ 3,142.27
kaspa
Kaspa (KAS) $ 0.120429
the-graph
The Graph (GRT) $ 0.291688
injective-protocol
Injective (INJ) $ 29.60
fetch-ai
Fetch.ai (FET) $ 2.52
optimism
Optimism (OP) $ 2.50
pepe
Pepe (PEPE) $ 0.000006