Skip to content Skip to footer
0 items - $0.00 0

Почитувани клиенти

cryptomag.mk ви нуди продажба и откуп на криптовалути. Сигурно, доверливо и брзо со поддршка на сите мрежи, берзи, паричници и криптовалути. Нашите услуги се достапни низ цела Македонија, ви овозможуваме да купувате и продавате криптовалути од било каде и да сте. Дневниот лимит за откуп и исплата изнесува 100.000 $.

За повеќе информацци ве молиме контактирајте не на: [email protected]

Провизии

Продажба / Откуп

0 - 999 $

5%
Продажба / Откуп

1000 - 3499 $

3%
Продажба / Откуп

3500 $ +

2,5%
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 37,759.12
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,043.17
cardano
Cardano (ADA) $ 0.375132
solana
Solana (SOL) $ 59.85
xrp
XRP (XRP) $ 0.604235
terra-luna
Terra Luna Classic (LUNC) $ 0.000116
polkadot
Polkadot (DOT) $ 5.44
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 21.16
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.762883
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 9.29
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.090096
tron
TRON (TRX) $ 0.103512
vechain
VeChain (VET) $ 0.02136
tezos
Tezos (XTZ) $ 0.82596
decentraland
Decentraland (MANA) $ 0.430765
the-sandbox
The Sandbox (SAND) $ 0.407832
mina-protocol
Mina Protocol (MINA) $ 0.716898