Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PEPE, Shiba, Bonk рели: Предвидување на цените

По надминување на 60 илјади долари на Bitcoin, зголемена е и активноста на пазарот. Сепак, мемекоините, кои имаат добри перформанси веќе некое време, го прославија подемот на Bitcoin. PEPE, Bonk и Shiba направија значителни зголемувања со порастот на Bitcoin и оставија добри профити на нивните инвеститори.

Кои се нивоата на PEPE, Bonk и Shiba? Еве ги деталите:
Анализа на PEPE:

Според податоците од CoinMarketCap, цената на PEPE денеска се зголеми за речиси 28 проценти. ПЕПЕ речиси една недела е во нагорен тренд и неговата цена е зголемена за 180 проценти.

Нивото на отпор на PEPE е на $0,000000350 и неговото ниво на поддршка е на $0,00000270.

Анализа на Bonk:

Според податоците од CoinMarketCap, цената на Bonk се удвои минатата недела. Но, денес BONK е намален за околу 3,5 проценти. И се тргува по 0,000002276 долари.

Нивото на поддршка за BONK е на $0,0000022150, а нивото на отпор е на $0,000002500 $. Ако BONK силно ги брани овие нивоа на цени, може да видиме тренд како минатата недела.

Анализа на Shiba:

Според податоците на CoinMarketCap, Shiba, кој минатата недела се зголеми за повеќе од 50 отсто, денеска се зголеми за повеќе од 2 отсто. Со овој пораст, популарниот мемекоин се тргува за 0,0000143 долари.

Отпорот за Shiba лежи на $0,00001430, додека нивото на поддршка е на $0,000013.

Leave a comment

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,507.75
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,334.55
tether
Tether (USDT) $ 1.00
bnb
BNB (BNB) $ 553.12
solana
Solana (SOL) $ 151.43
usd-coin
USDC (USDC) $ 1.00
staked-ether
Lido Staked Ether (STETH) $ 3,335.55
xrp
XRP (XRP) $ 0.529399
the-open-network
Toncoin (TON) $ 7.52
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.117646
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435211
tron
TRON (TRX) $ 0.13833
shiba-inu
Shiba Inu (SHIB) $ 0.000018
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 26.81
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin (WBTC) $ 62,620.78
polkadot
Polkadot (DOT) $ 6.51
chainlink
Chainlink (LINK) $ 13.70
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 385.80
uniswap
Uniswap (UNI) $ 8.45
near
NEAR Protocol (NEAR) $ 5.55
leo-token
LEO Token (LEO) $ 5.86
dai
Dai (DAI) $ 0.999908
litecoin
Litecoin (LTC) $ 70.65
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.538824
wrapped-eeth
Wrapped eETH (WEETH) $ 3,482.88
kaspa
Kaspa (KAS) $ 0.176755
internet-computer
Internet Computer (ICP) $ 8.88
pepe
Pepe (PEPE) $ 0.00001
ethena-usde
Ethena USDe (USDE) $ 0.999268
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 22.95
fetch-ai
Artificial Superintelligence Alliance (FET) $ 1.29
aptos
Aptos (APT) $ 6.71
stellar
Stellar (XLM) $ 0.103821
monero
Monero (XMR) $ 161.37
blockstack
Stacks (STX) $ 1.87
maker
Maker (MKR) $ 2,857.39
hedera-hashgraph
Hedera (HBAR) $ 0.074076
vechain
VeChain (VET) $ 0.031274
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.093644
render-token
Render (RNDR) $ 6.41
filecoin
Filecoin (FIL) $ 4.34
mantle
Mantle (MNT) $ 0.752313
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 6.29
okb
OKB (OKB) $ 40.55
arbitrum
Arbitrum (ARB) $ 0.731196
immutable-x
Immutable (IMX) $ 1.48
renzo-restaked-eth
Renzo Restaked ETH (EZETH) $ 3,380.13
injective-protocol
Injective (INJ) $ 21.94
optimism
Optimism (OP) $ 1.81
sui
Sui (SUI) $ 0.803464