Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

Terra (LUNA) ќе купи Bitcoin во вредност од 10 милијарди долари. Еве зошто!

Terra е еден од најбрзо растечките блокчејни во моментов. Навидум излезе од никаде, мрежата брзо стана силен ривал на водечките платформа за паметни договори. По досегашниот успех, основачот на…
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 37,737.11
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,042.30
cardano
Cardano (ADA) $ 0.374905
solana
Solana (SOL) $ 59.89
xrp
XRP (XRP) $ 0.605553
terra-luna
Terra Luna Classic (LUNC) $ 0.000117
polkadot
Polkadot (DOT) $ 5.45
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 21.38
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.761267
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 9.24
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.088708
tron
TRON (TRX) $ 0.103493
vechain
VeChain (VET) $ 0.02137
tezos
Tezos (XTZ) $ 0.827839
decentraland
Decentraland (MANA) $ 0.430537
the-sandbox
The Sandbox (SAND) $ 0.407421
mina-protocol
Mina Protocol (MINA) $ 0.714224