Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

Terra (LUNA) ќе купи Bitcoin во вредност од 10 милијарди долари. Еве зошто!

Terra е еден од најбрзо растечките блокчејни во моментов. Навидум излезе од никаде, мрежата брзо стана силен ривал на водечките платформа за паметни договори. По досегашниот успех, основачот на…
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 19,199.95
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,294.48
cardano
Cardano (ADA) $ 0.423329
solana
Solana (SOL) $ 32.38
xrp
XRP (XRP) $ 0.450311
terra-luna
Terra Luna Classic (LUNC) $ 0.000335
polkadot
Polkadot (DOT) $ 6.25
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 16.67
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.775491
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 12.31
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.110522
tron
TRON (TRX) $ 0.061376
vechain
VeChain (VET) $ 0.022834
tezos
Tezos (XTZ) $ 1.40
decentraland
Decentraland (MANA) $ 0.684078
the-sandbox
The Sandbox (SAND) $ 0.81534
mina-protocol
Mina Protocol (MINA) $ 0.582812