Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

Thorchain (RUNE) се покачи за 90% во последните 6 дена. Еве зошто

Thorchain (RUNE) покажува една од најсилните ценовни перформанси на пазарот меѓу 100-те најголеми криптовалути, како што известува CoinMarketCap. Ценовната акција на RUNE е исто така проследена со масовен скок на…
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 26,960.22
ethereum
Ethereum (ETH) $ 1,858.05
cardano
Cardano (ADA) $ 0.373197
solana
Solana (SOL) $ 20.53
xrp
XRP (XRP) $ 0.511345
terra-luna
Terra Luna Classic (LUNC) $ 0.000084
polkadot
Polkadot (DOT) $ 5.29
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 14.04
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.887735
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 10.51
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.059549
tron
TRON (TRX) $ 0.075323
vechain
VeChain (VET) $ 0.020453
tezos
Tezos (XTZ) $ 0.904453
decentraland
Decentraland (MANA) $ 0.462035
the-sandbox
The Sandbox (SAND) $ 0.532017
mina-protocol
Mina Protocol (MINA) $ 0.537216