Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance објави Airdrop вреден 100.000 долари!

Берзата за криптовалути Binance објави дека ќе подели голема награда за корисниците кои ќе ги завршат задачите. Еве ги деталите за airdrop настанот!

CYBER Token Airdrop во вредност од 100.000 долари!

Binance, една од најголемите берзи за криптовалути во светот, објави во објава споделена на 27 февруари 2024 година дека започнала Airdrop настан вреден 100.000 долари.

На крајот на настанот, наградата за токенот CYBER во вредност од 100.000 долари ќе биде дистрибуиран до квалификуваните корисници.

Airdrop настанот, кој ќе заврши на 11 март 2024 во 23:59 UTC, задачите во вашиот Binance Web3 Wallet мора да се завршат за да добиете дел од наградите.

Како да учествувате на настанот?

Чекор 1: Инсталирајте ја апликацијата „Binance“ на вашиот мобилен уред. Ако е веќе инсталирана, проверете дали апликацијата е на најновата верзија.

Чекор 2: Кликнете на „Паричник“ во долниот десен агол и префрлете се од „Размена“ на „Web3“.

Чекор 3: Следете го водичот и креирајте го вашиот Binance Web3 Wallet.

Не заборавајте да направите резервна копија од клучевите од вашиот паричник пред да преминете на следниот чекор.

Чекор 4: Кликнете на „Депозит“ и префрлете ги вашите средства во вашиот паричник на Binance Web3.

Можете да префрлите средства директно од вашата сметка од Binance Exchange во вашиот паричник на Binance Web3. Ќе ви треба OP ETH во вредност од приближно 7-15 долари за да ја завршите задачата за создавање CyberID (кога има помалку знаци во CyberID, тоа ќе чини повеќе).

Водич за мобилна верзија

Чекор 1: Одете во CyberWallet во Binance Web3 Wallet.

Чекор 2: Поврзете се со Binance Web3 Wallet.

Кликнете на копчето, изберете „BinanceWallet“ и поврзете го CyberWallet.

Чекор 3: Изберете го вашето корисничко име CyberID.

Колку е пократко корисничкото име, толку е поскапо. Вообичаено, создавањето корисничко име од 7-11 карактери е 10 долари, додека создавањето корисничко име од 12-20 знаци е 5 долари.

Чекор 4: Потврдете ја трансакцијата во вашиот Binance Web3 Wallet

Откако ќе кликнете на копчето „Креирај“, ќе се појави потврда за трансакцијата во вашиот паричник на Binance Web3. Откако ќе ја прегледате трансакцијата, кликнете за да потврдите.

Чекор 5: Вашиот CyberID е успешно креиран..

Ја завршивте задачата. Имате право да учествувате во споделувањето на 70.000 CYBER награди!

Водич за веб-верзија

Чекор 1: Поврзете го вашиот паричник Binance Web3 со CyberWallet.

Кликнете на иконата Binance Web3 Wallet и ќе се појави QR-код. Користете го скенерот за QR код во горниот десен агол на вашиот Binance Web3 Wallet. По процесот на скенирање, вашата Cyber ​​сметка ќе се креира автоматски.

Чекор 2: Одете на страницата CyberID.

Чекор 3: Изберете го вашето корисничко име CyberID.

Колку е пократко корисничкото име, толку е поскапо. Вообичаено, создавањето корисничко име од 7-11 карактери е 10 долари, додека создавањето корисничко име од 12-20 карактери е 5 долари.

Чекор 4: Потврдете ја трансакцијата во вашиот Binance Web3 Wallet.

Откако ќе кликнете на „Генерирај“, ќе се појави потврда за трансакцијата во вашиот паричник на Binance Web3. Погледнете ја вашата трансакција и кликнете за да потврдите.

Чекор 5: Вашиот CyberID е успешно креиран.

Ја завршивте задачата. Имате право да учествувате во споделувањето на 70.000 CYBER награди!

Откако ќе ја завршите задачата, кликнете на копчето „Потврди“ на страницата за настанот за да го ажурирате статусот на вашата задача.

Leave a comment

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,870.84
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,341.57
tether
Tether (USDT) $ 1.00
bnb
BNB (BNB) $ 556.00
solana
Solana (SOL) $ 152.10
usd-coin
USDC (USDC) $ 1.00
staked-ether
Lido Staked Ether (STETH) $ 3,344.06
xrp
XRP (XRP) $ 0.529918
the-open-network
Toncoin (TON) $ 7.51
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.118399
cardano
Cardano (ADA) $ 0.43677
tron
TRON (TRX) $ 0.138502
shiba-inu
Shiba Inu (SHIB) $ 0.000018
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 26.81
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin (WBTC) $ 62,778.82
polkadot
Polkadot (DOT) $ 6.49
chainlink
Chainlink (LINK) $ 13.75
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 388.23
uniswap
Uniswap (UNI) $ 8.49
near
NEAR Protocol (NEAR) $ 5.58
leo-token
LEO Token (LEO) $ 5.87
dai
Dai (DAI) $ 1.00
litecoin
Litecoin (LTC) $ 70.68
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.53851
wrapped-eeth
Wrapped eETH (WEETH) $ 3,482.44
kaspa
Kaspa (KAS) $ 0.181387
internet-computer
Internet Computer (ICP) $ 8.81
pepe
Pepe (PEPE) $ 0.00001
ethena-usde
Ethena USDe (USDE) $ 1.00
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 23.00
fetch-ai
Artificial Superintelligence Alliance (FET) $ 1.30
aptos
Aptos (APT) $ 6.70
stellar
Stellar (XLM) $ 0.103836
monero
Monero (XMR) $ 160.68
blockstack
Stacks (STX) $ 1.88
maker
Maker (MKR) $ 2,849.34
hedera-hashgraph
Hedera (HBAR) $ 0.073637
vechain
VeChain (VET) $ 0.03126
render-token
Render (RNDR) $ 6.47
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.093531
filecoin
Filecoin (FIL) $ 4.33
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 6.28
okb
OKB (OKB) $ 40.83
mantle
Mantle (MNT) $ 0.749628
arbitrum
Arbitrum (ARB) $ 0.731188
immutable-x
Immutable (IMX) $ 1.48
renzo-restaked-eth
Renzo Restaked ETH (EZETH) $ 3,390.64
injective-protocol
Injective (INJ) $ 21.97
optimism
Optimism (OP) $ 1.81
sui
Sui (SUI) $ 0.803252