Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - $0.00 0

XRP ја надмина Solana

Блокчејнот Solana претрпе уште еден инцидент што ја затна мрежата и ги попречи корисниците на DeFi да ги приспособат своите колатерирани позиции. Најновиот проблем со мрежата на Solana се појави среде…
bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 37,802.13
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,043.72
cardano
Cardano (ADA) $ 0.376028
solana
Solana (SOL) $ 59.79
xrp
XRP (XRP) $ 0.60468
terra-luna
Terra Luna Classic (LUNC) $ 0.000118
polkadot
Polkadot (DOT) $ 5.47
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 21.10
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.766175
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 9.32
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.090266
tron
TRON (TRX) $ 0.103572
vechain
VeChain (VET) $ 0.021417
tezos
Tezos (XTZ) $ 0.826471
decentraland
Decentraland (MANA) $ 0.432359
the-sandbox
The Sandbox (SAND) $ 0.409806
mina-protocol
Mina Protocol (MINA) $ 0.720991