Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Bored Apes Yacht Club (BAYC) се токенизира  

The Bored Apes Yacht Club (BAYC) ги токенизира своите NFT-ња со airdrop што се проценува дека на секој сопственик на APE ќе му даде околу 50.000 долари.

„APE е токен направен за поддршка на она што е следно, контролирано и изградено од заедницата. Ќе послужи како децентрализиран протоколски слој за иницијативи предводени од заедницата кои ја водат културата напред во метаверзумот“, се вели во проектот.

Неговата пазарна вредност веќе достигна 2,5 милијарди долари, со издадени една милијарда токени, од кои што 277 милиони во оптек.

Извор: coinmarketcap.com

ApeCoin почна да се тргува по повеќе од 20 долари по монета, моментално цената на монета иснесува околу 8 долари. Можете да тргувате со ApeCoin на Binance, Coinbase и други поголеми берзи!

nWayPlay, кој се опишува како децентрализиран NFT пазар за колекционери и гејмери, изјави дека ќе инвестираат во ApeCoin „во нова play-to-earn игра која моментално е во фаза на развивање“.

Animoca Brands, исто така, изјави дека ќе инвестираат во ApeCoin „за тајниот проект што го развиваме со BAYC“.

Подолу можете да ги видите графиконите во живо на ApeCoin

apecoin
apecoin

ApeCoin (APE)

Price
$ 1.31

Leave a comment

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,881.38
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.90
tether
Tether (USDT) $ 1.00
bnb
BNB (BNB) $ 569.65
solana
Solana (SOL) $ 149.95
usd-coin
USDC (USDC) $ 1.00
staked-ether
Lido Staked Ether (STETH) $ 3,145.71
xrp
XRP (XRP) $ 0.525737
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161269
the-open-network
Toncoin (TON) $ 6.20
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504347
shiba-inu
Shiba Inu (SHIB) $ 0.000027
avalanche-2
Avalanche (AVAX) $ 38.07
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 511.20
wrapped-bitcoin
Wrapped Bitcoin (WBTC) $ 64,920.39
polkadot
Polkadot (DOT) $ 7.21
tron
TRON (TRX) $ 0.110987
chainlink
Chainlink (LINK) $ 14.85
internet-computer
Internet Computer (ICP) $ 15.51
matic-network
Polygon (MATIC) $ 0.736337
near
NEAR Protocol (NEAR) $ 6.26
litecoin
Litecoin (LTC) $ 84.67
uniswap
Uniswap (UNI) $ 7.78
leo-token
LEO Token (LEO) $ 5.76
dai
Dai (DAI) $ 1.00
aptos
Aptos (APT) $ 10.18
ethereum-classic
Ethereum Classic (ETC) $ 27.74
blockstack
Stacks (STX) $ 2.72
mantle
Mantle (MNT) $ 1.22
first-digital-usd
First Digital USD (FDUSD) $ 0.99967
filecoin
Filecoin (FIL) $ 6.59
crypto-com-chain
Cronos (CRO) $ 0.130602
render-token
Render (RNDR) $ 8.86
cosmos
Cosmos Hub (ATOM) $ 8.63
okb
OKB (OKB) $ 55.89
stellar
Stellar (XLM) $ 0.11544
arbitrum
Arbitrum (ARB) $ 1.21
immutable-x
Immutable (IMX) $ 2.19
bittensor
Bittensor (TAO) $ 478.93
renzo-restaked-eth
Renzo Restaked ETH (EZETH) $ 3,175.57
hedera-hashgraph
Hedera (HBAR) $ 0.086469
vechain
VeChain (VET) $ 0.042085
dogwifcoin
dogwifhat (WIF) $ 2.98
maker
Maker (MKR) $ 3,128.90
kaspa
Kaspa (KAS) $ 0.119202
the-graph
The Graph (GRT) $ 0.289597
injective-protocol
Injective (INJ) $ 29.67
optimism
Optimism (OP) $ 2.49
fetch-ai
Fetch.ai (FET) $ 2.48
pepe
Pepe (PEPE) $ 0.000006